2013-08-10

Öntevékeny csoportok

Sziasztok! Miklós Gergely vagyok, a -1. szint szeniora, én felügyelem az öntevékeny csoportokat.  Az öntevékeny csoportok célja, hogy a diákok a szabadidejüket minél színvonalasabban és változatosabban tudják eltölteni.

Ha az alábbi csoportok közül valami felkeltette az érdeklődésedet, vagy csak kérdésed van, nyugodtan keress meg Facebookon, telefonon, füstjelekkel, galambpostával, személyesen! (A 5. szinten, a 509/J-ban lakom.)

D-Klub

Ez az a hely, ahol kitombolhatod magad az általunk rendezett tematikus bulikon (Caribi Flash Party, Mikulás Buli, Halloween Party, Retro Buli, Metál buli). Itt kapott helyet a Koli Lockdown, egy népszerű kijutós játék is, valamint a 2015-ben először megrendezett Sötét szoba is.

Audio-Video Stúdió

Az Audió Stúdió, ahol…

Ha érdekel a zene, ha van saját hangszered, vagy csak szeretnéd kiénekelni magad, akkor csak ajánlani tudom neked, itt nyugodt körülmények között gyakorolhatsz, vagy saját számodat is felveheted.

A Videó Stúdió, ahol…

Ha érdekel a videózás, vagy a filmek készítése, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! Jól felszerelt Video Stúdiónkban lehetőséged van megismerkedni a filmezés rejtelmeivel, videók szerkesztésének és animálásának trükkjeivel. Ehhez minden eszközt megadunk, amire szükséged lehet.

Rádió Magister

A Pannon Egyetem Kollégiumain belül működik a Rádió Magister. A rádióban non stop zene szól, de emellett heti rendszerességgel élő adások is mennek. Ha érdekel a rádiózás, hangosítás, műsorvezetés, akkor itt a helyed!

Fotó Kör

A jól felszerelt analóg fotólaborunkban lehetőséged van saját fekete-fehér filmjeid előhívására és fényképeid nagyítására.

Az analóg technikákon túl Photoshop Jediképző tanfolyamokat is tartunk félévente. Itt az érdeklődők tudásszintjüknek megfelelően padawan (kezdő) és jedi (haladó) csoportban fejleszthetik a grafikai érzéküket és ötleteiket.

Itt egy korábbi plakát, idén keresd az ideit 🙂

KK_ps_plakat

Kondi kör

Ha úgy érzed, elég volt már a sok tanulásból és egy betűvel sem tudsz többet megjegyezni, gyere le a kondicionáló termünkbe, mozogj egy kicsit, hogy felfrissülj! Napi rendszerességű edzéseidet is elvégezheted itt, rengeteg eszközünk megvan hozzá, sőt, a kötelező Testnevelés aláírásodat is megszerezheted nálunk a félév során!

Alakformáló kör

Ez főként azoknak a lányoknak ajánlott, akik szeretik a Rubint Réka-féle alakformáló tornákat. Az Alakformáló Kör tagjai heti rendszerességgel formálhatják alakjukat a D-Klubban.

Krónikás

Ennek az öntevékeny csoportnak az a szerepe, hogy a különféle kollégiumi rendezvényekről szóló leírásokat összegyűjtsük egy Krónikába, ezzel is könnyebbítve a jövőbeli szervezői feladatokat. Interjúkat készítünk a programok szervezőivel, valamint leírásokban mutatjuk be a kollégistáknak, milyen események is történnek az év során, s ezek hogy valósultak meg, milyen eredménnyel zárultak, stb. Ha szeretsz írni, bemutatni, faggatni másokat, akkor ezt a csoportot ajánlom neked!

Aqua Kör

A PE több kollégiumában (Várfok, Hotel Magister, Központi Kollégium) is található akvárium, melyet a kör tagjai telepítenek, gondoznak. Ha érdekel az akvarisztika, szereted a halakat és a teknősöket (hát ha még véded is őket!), akkor itt helyed!

Kerámia Kör

Ha hobbid a kézművességgel függ össze, szeretsz fonni, szőni, esetleg agyagozni, nem esel kétségbe, ha varrógépet kell használni, akkor mi erre minden lehetőséget biztosítunk neked!

Beltéri sportok

Ha szereted a kocsmasportokat akkor itt a helyed. A teljesség igénye nélkül ide tartozik a közkedvelt sörpong, csocsó, és biliárd. A félév folyamán lesz mindegyik sportból egy-egy alkalom, mikor összemérhetik tudásukat a játékosok, így megrendezésre kerül majd a sörpong torna, a csocsó torna és a biliárd torna. Addig is gyakorolni tudtok a kolin belül, ugyanis a földszinten található egy biliárd asztal, az alagsorban pedig egy csocsóasztal.