Kipp-kopp! – Ilyen lesz a Kopogtató Tábor 2014-ben

Felvettek a Pannon Egyetemre? Központis leszel? Akkor a következő állomás a Kopogtató Tábor!

DSC_0430

Gyere és ismerkedj meg leendő szobatársaiddal, a rád váró kollégiumi élettel. A tábor 2 napos, ahol lehetőséged lesz a beköltözéssel kapcsolatos minden szükséges formaságot elintézni, minden fontos információról értesülsz a kollégiummal és a következő tanévvel kapcsolatban. Így mindent tudó gólyaként kezdheted el veszprémi életedet, és nem marad más dolgod, csak jól érezni magad!

Beköltözés 2013.

Beköltözés 2013.

A tábor költsége tartalmazza az étkezést, egy pólót, és más meglepetéseket is. A tábor első napja (péntek) tartogatja a legtöbb programot nektek, először is a fent említett papírmunkát csináljuk meg közösen (lakcímbejelentő lap, bentlakási szerződés, szobaleltár, ágynemű felvétel, stb). Aztán egy kis pihenő következik délután, megismerheted egy kicsit a várost, a kollégium környékét, aztán estefelé csapatépítő és ismerkedős játékokon vehetsz részt a társaiddal. Az első este folyamán szeretnénk egy batyus vacsorával készülni nektek, így arra kérünk, hozz magaddal hazai kaját, sütit, gyümit, üdítőt – mindent, amit szívesen fogyasztasz! Ne hagyd otthon a sport ruházatod, és ha van, akkor a hangszered sem!

DSC_0764

Check-pointos vetélkedő

A második nap (szombat) egy check-pointos vetélkedőt foglal magában. Az állomások a kollégiumok és az egyetem környékén lesznek elhelyezve, így egyúttal a környéket is megismerheted, ahol az elkövetkezendő (remélhetőleg) éveket fogod tölteni. Napközben az Egyetemi Menzán ebédelni és vacsorázni is lesz lehetőséged. Este a DC Club-ban derül ki melyik csapat volt a legügyesebb, utána pedig egy fergeteges záróbuli veszi kezdetét, ahol kitombolhatod az elmúlt két nap fáradalmait, és emlékezetessé teheted új barátaiddal a kollégista életed első napjait! Másnapra pedig nem marad más dolgod, minthogy kialudd magad, a Panda Büfében elegendő ásványvizet vegyél, és mire este lesz, már benépesül a kollégium az érkező felsőbb évesekkel.

DSC_0943

Eredményhírdetés – DC Club

Adunk egy kis segítséget, hogy mik azok a dolgok, amiket ne hagyj otthon:

  1. Jókedv
  2. Birodalmi lépegető
  3. Vízipisztoly
  4. Lófej maszk
  5. Versenyzongora
  6. Afrikai törpeharcsa

+1 Fluxuskondenzátor

Jól hangzik? Akkor várunk szeretettel augusztus 29.-én a Központiban!

A seniorok, akik óvnak és vigyáznak Rád:

1. szint: Nagy-Büdi Gergő
2. szint: Bene Viktória
3. szint: Unger Bálint
4. szint: Balogh Ákos
5. szint: Pusztai Ádám
Öntevékeny csoportokért felelős senior: Zeleszkó Gábor
Rendszergazda senior: Marton Gábor