Koli7

koli7_logo

 

Idén is megrendezésre került a Koli7, a Pannon Egyetem kollégiumainak nagy vetélkedője, ahol minden sikerre és feltűnésre, sportra és alkoholra éhes lelkes fiatal összemérhette erejét, kitartását, kreativitását. Rengeteg programon vehettek részt a kollégisták, amikről a lépcsőfordulóknál kihelyezett színes plakátokról, illetve a Koli7 facebook oldaláról szerezhettek tudomást, információkat.

26763106731_fa68bab119_z

Mindenki találhatott kedvére való programot, hiszen a pókervesenytől kezdve a fekvenyomón át a ping-pong-ig rengeteg versenyszámban részt vehettek a hallgatók. Annyi biztos, hogy mindenki nagyszerű élményekkel gazdagodott a hét során.

„Felbecsülhetetlen az érzés, amikor a Munkacsarnok a seregnyi hallgató örömteli kiáltásaitól hangos!”

Hogy jövőre is meghozzuk a kedveteket, megkérdeztük néhány kedves KK-s lakótársunkat, hogy miért is érdemes részt venni a programokon, és úgy alapvetően mit gondolnak a Koli7-ről.

A Koli7 összehozza a hallgatókat. A rengeteg színes és kreatív program lehetőséget ad a hallgatóknak arra, hogy játékosan összemérjék tudásukat, ügyességüket, és közben jól is érezzék magukat. Megvan a maga közösségkovácsoló ereje. Emellett pedig valamennyire változatosságot is hoz a hallgatok mindennapi életébe, valamint  nem utolsó sorban az ismerkedésre is tökéletes lehetőségeket nyújt.

(…) Felbecsülhetetlen az érzés, amikor a Munkacsarnok a seregnyi hallgató örömteli kiáltásaitól hangos! Erre szeretném ösztönözni a csapatokat, hogy igenis aktívan, jókedvtől fűtve mutassák meg, hogy mire képesek együtt és külön-külön is.
– Van esetleg valami jó tanácsod a résztvevőknek?
De még mennyi!  Hozd a barátodat, barátnődet, haverjaidat, rugdosd ki a lusta szobatársadat is az ágyából! Az se baj, ha a csarnokba menet betértek ide-oda egy kis hangulat alapozásra! Legyél tele energiával, jókedvvel, legyél nyitott a feladatokra, és legfőképpen érezd jól magad, mert erről szól az egész!

(Takács Markó)

Azt szeretném, hogy tetsszen a srácaimnak. Tudom, hogy a régebbi arcok már unják, de a gólyáimnak még új a sztori, szóval nagyon remélem, hogy tetszeni fog nekik, és sokan eljönnek. Nekünk, szenioroknak is sok munkánk van benne, szóval szeretnénk, ha lenne egy kis sikerélményünk.
Tavaly KIB-esként vettem részt a szervezésben. Gyártottuk a zászlót, jártuk a kocsmákat, csináltuk a filmet. Régi szép emlékek. 😥 Mindegyik oldalnak megvan a saját szépsége.
Azt hiszem a kedvenc feladatom tavaly az volt, amikor különböző zenékre kellett a legkülönbözőbb, legkreatívabb módon táncolni, persze a stílushoz illően. De az idei feladatokban már most több a kedvenc. 😀 😀 Nagyon vicces lesz, várom nagyon! 😀
Nem mondom, hogy nem örülnék, ha nyernének a srácaim, de inkább a részvétel és a jó kedv a fontos. Tapasztalatból mondom! 🙂

(Murvai Kriszti)

26226063613_06cd1c4e05_z

Az év végi hajrá előtt pont jól jön még egy kis kikapcsolódás, úgyhogy bízunk a túljelentkezésben minden programnál. A KHN-en pedig remélhetőleg tovább amortizáljátok a munkacsarnok hangszigetelését 😀
Sok újítás jött be a tavalyi Koli7-en szervezési szempontból, ezeken remélhetőleg idénre tudtunk finomítani, de határozottan kellemes emlékeim vannak róla 🙂
Hogy melyik a kedvenc programom? Nem tudok dönteni a Digitális ország-város / Kolifutás / Éjszakai foci triumvirátusból, úgyhogy legyen ez a három együtt.

(Ungee)

26558091900_85a753fdac_z

Véleményem szerint azét jó a Koli7, mert kicsit kirángatja az embereket a hétköznapi rutinból és szórakoztató feladatokkal versenyezteti a diákokat, melynek közösségkovácsoló hatása is van.
Bízom benne, hogy mindenki magával hozza az eddig megszokott lelkesedést és jó hangulatot.

(Szalkai-Tóth Árpád)

Ha szeretnéd átélni a Kolik Határok Nélkül hangulatát, akkor látogasd meg Flickr galériánkat!