2013-08-10

Öntevékeny csoportok

Sziasztok! Én vagyok, a -1. szint szeniora, én felügyelem az öntevékeny csoportokat.  Az öntevékeny csoportok célja, hogy a diákok a szabadidejüket minél színvonalasabban és változatosabban tudják eltölteni.

Ha az alábbi csoportok közül valami felkeltette az érdeklődésedet, vagy csak kérdésed van, nyugodtan keress meg Facebookon, telefonon, füstjelekkel, galambpostával, személyesen!

D-Klub

Ez az a hely, ahol kitombolhatod magad az általunk rendezett tematikus bulikon (Caribi Flash Party, Mikulás Buli, Halloween Party, Retro Buli, Metál buli). Itt kapott helyet a Koli Lockdown, egy népszerű kijutós játék is, valamint a 2015-ben először megrendezett Sötét szoba is.

Audio-Video Stúdió

Az Audió Stúdió, ahol…

Ha érdekel a zene, ha van saját hangszered, vagy csak szeretnéd kiénekelni magad, akkor csak ajánlani tudom neked, itt nyugodt körülmények között gyakorolhatsz, vagy saját számodat is felveheted.

A Videó Stúdió, ahol…

Ha érdekel a videózás, vagy a filmek készítése, akkor gyere és csatlakozz hozzánk! Jól felszerelt Video Stúdiónkban lehetőséged van megismerkedni a filmezés rejtelmeivel, videók szerkesztésének és animálásának trükkjeivel. Ehhez minden eszközt megadunk, amire szükséged lehet.

Rádió Magister

A Pannon Egyetem Kollégiumain belül működik a Rádió Magister. A rádióban non stop zene szól, de emellett heti rendszerességgel élő adások is mennek. Ha érdekel a rádiózás, hangosítás, műsorvezetés, akkor itt a helyed!

Fotó Kör

A jól felszerelt analóg fotólaborunkban lehetőséged van saját fekete-fehér filmjeid előhívására és fényképeid nagyítására.

Az analóg technikákon túl Photoshop Jediképző tanfolyamokat is tartunk félévente. Itt az érdeklődők tudásszintjüknek megfelelően padawan (kezdő) és jedi (haladó) csoportban fejleszthetik a grafikai érzéküket és ötleteiket.

Itt egy korábbi plakát, idén keresd az ideit 🙂

KK_ps_plakat

Kondi kör

Ha úgy érzed, elég volt már a sok tanulásból és egy betűvel sem tudsz többet megjegyezni, gyere le a kondicionáló termünkbe, mozogj egy kicsit, hogy felfrissülj! Napi rendszerességű edzéseidet is elvégezheted itt, rengeteg eszközünk megvan hozzá, sőt, a kötelező Testnevelés aláírásodat is megszerezheted nálunk a félév során!

Alakformáló kör

Ez főként azoknak a lányoknak ajánlott, akik szeretik a Rubint Réka-féle alakformáló tornákat. Az Alakformáló Kör tagjai heti rendszerességgel formálhatják alakjukat a D-Klubban.

Krónikás

Ennek az öntevékeny csoportnak az a szerepe, hogy a különféle kollégiumi rendezvényekről szóló leírásokat összegyűjtsük egy Krónikába, ezzel is könnyebbítve a jövőbeli szervezői feladatokat. Interjúkat készítünk a programok szervezőivel, valamint leírásokban mutatjuk be a kollégistáknak, milyen események is történnek az év során, s ezek hogy valósultak meg, milyen eredménnyel zárultak, stb. Ha szeretsz írni, bemutatni, faggatni másokat, akkor ezt a csoportot ajánlom neked!

Aqua Kör

A PE több kollégiumában (Várfok, Hotel Magister, Központi Kollégium) is található akvárium, melyet a kör tagjai telepítenek, gondoznak. Ha érdekel az akvarisztika, szereted a halakat és a teknősöket (hát ha még véded is őket!), akkor itt helyed!

Kerámia Kör

Ha hobbid a kézművességgel függ össze, szeretsz fonni, szőni, esetleg agyagozni, nem esel kétségbe, ha varrógépet kell használni, akkor mi erre minden lehetőséget biztosítunk neked!

Beltéri sportok

Ha szereted a kocsmasportokat akkor itt a helyed. A teljesség igénye nélkül ide tartozik a közkedvelt sörpong, csocsó, és biliárd. A félév folyamán lesz mindegyik sportból egy-egy alkalom, mikor összemérhetik tudásukat a játékosok, így megrendezésre kerül majd a sörpong torna, a csocsó torna és a biliárd torna. Addig is gyakorolni tudtok a kolin belül, ugyanis a földszinten található egy biliárd asztal, az alagsorban pedig egy csocsóasztal.